ΠΕΤΙΕ

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΕΤΙΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι και φοιτητές, σας ενημερώνουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει, από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής, είναι στη διάθεση των Ελληνικών Αρχών, για οποιαδήποτε ανάγκη σε έμψυχο δυναμικό.

Στηριζόμαστε στους εθελοντές συναδέλφους και φοιτητές οι οποίοι εφόσον το επιθυμούν μπορούν να συμβάλουν. Παρακαλούμε όπως αποστείλουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΕΤΙΕ την διαθεσιμότητα τους μαζί με τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

Το ΔΣ της ΠΕΤΙΕ συστήνει ομάδες εργασίας, λόγω των αυξημένων αναγκών, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν εφόσον ζητηθεί από το Υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Εκ μέρους του ΔΣ σας παρακαλώ να το κοινοποιήσετε για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και οι φοιτητές.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Αναστάσιος Γ. Κριεμπάρδης

volunteer

Επικοινωνία με την ΠΕΤΙΕ